Senaste inläggen

Av Rosanna - 14 januari 2009 10:58

Tobias nylund och robert "svensson"seshraghi är söta små uppmärksamhetskåta pojkar.

ANNONS
Av Rosanna - 13 januari 2009 17:15

Till P som jag inte hittar på bloggen längre..


Hur gick det med näsblödandet och hur kom du i kontakt med specialistmottagningen? Jag har också problem med näsblod och blöder 24/7

av P den 12 januari 2009 kl 23:49

Blöder näsblod då och då, dock inte alls lika mycket som förr. Utan lite som alla "normala" människor gör skulle jag tro. Ringde min vanliga läkare och hon skrev en remiss eller intyg eller liknande till specialistmottagningen där de sedan ringde mig så vi kunde boka in tiden tillsammans. Är ganska skönt med att ha det gjort nu iallafall! Gör inte alls ont :)

ANNONS
Av Rosanna - 11 januari 2009 13:14

Vaknade upp en lång stund sen, låg kvar och myste ett tag, läste hennes och bara var. Läste M.Hs fyllesms med för den delen.. Hemma är han nu illafall. Fått i mig en underbar frukost tillsammans med pappa min. Stod och strök alla kläder samtidigt som jag såg på Grey's ännu en gång.. Faktum är att jag ligger i soffan och ser på det just nu. Mysigt!

Senare idag ska jag nog få i mig lite mat, fixa och trixa lite här hemma och försöka få tag på Hilda. Konstigt att man kan skna en person så mycket när man ändå ser henne flera dgar i veckan, nu senast fredag kväll... Men hon är underbar, mitt stadiga berg som alltid finns där.

Av Rosanna - 10 januari 2009 20:19

Hade en jättemysig kväll med tjejern igår, såg på let's dance, åt en mssa gott och snackade&planerade en massa! Iväg till busshållsplatsen med tjejerna runt halv tolv, och somnade en timme senare. Gick upp tidigt imorse, jobbade ett pr timmar och nu sitter jag här. Grey's är min räddning ikväll.

Av Rosanna - 9 januari 2009 18:56

Om ett litet tag kommer Hilda, Tessan och Elli hit på en liten form av let's dance kväll,lär bli intressant att se hur blondinbella uppför sig! Upp och jobba imorgon bra.. seegt! Men det är pengar det!

Av Rosanna - 8 januari 2009 18:41

Jag saknar dig.

Av Rosanna - 7 januari 2009 17:24

Idag har jag:


  • Stått ut med två timmar geografi med jägarn
  • Haft hål i en timme och pratat om måndag-tisdag
  • Fått 47 nya mail.. blää.
  • Varit på konst utställningen "lura ögat" med mamma och tvillingen
  • Ätit lunch med fyra killar som pratar om olika sätt att göra det på.. plastflaskor med pasta & the stranger är nyckelorden här..
  • Frysit som en liten snigel utan skal
  • Fått inbjudningar till ett x antal födelsedagsfester. Ska ALLA fylla år nu eller?!
  • Fått låna säsong 2 & 3 av Grey's Anatomy från gulliga Jessica. 
Av Rosanna - 6 januari 2009 18:14

Jag är död. Storhandlade på ikea, skopunkten och björn borg igår. Därefter bar det av in till Ekerö för att ta sig en liten svängom med tjejerna och helt plötsligt fanns där ett gäng killar från Ludvika.


Och en viss M.H har hört av sig.. denna gång från alperna.


Har fått i mig tre mackor idag, magen kurrar illa.Kanske beror det på att det enda jag fick i mig igår innan jag drog ut var en macka.. och frukosten som intogs halv tre idag. Hamnade i säng halv sju i morse. Döda mig. 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se