Senaste inläggen

Av Rosanna - 24 januari 2009 09:20

Rosanna jobbar på junibacken 12 - 16.30 idag, 11.30 - 16.00 imorgon. Hoppas på sms från en söt pojke och längtar till på måndag vilket innebär att vi är lediga och Hilda ska tjocka sig hos mig.


Tack för igår alla ni som gjorde kvällen riktigt mysigt! Och till er som tror att Hilda inte är någonvidare bra i köket - hon är det. Det finns mycket jag vill säga om igår. Men vi avslutar det hela med - nästa helg då smäller det för Tessan och mig. Så är det bara..

ANNONS

-

Av Rosanna - 22 januari 2009 19:36

Ni får mig att bli så otroligt ledsen och arg på mig själv, och er.

ANNONS
Av Rosanna - 22 januari 2009 16:12

Hopp är den pelaren världen står på - plinius D.Ä ( 23 - 79 E Kr)

Av Rosanna - 20 januari 2009 20:27

Har varit en allmänt kluddig dag idag, börjar med att bussen är försenad, tåget har stannat i rosersberg så att det är en halvtimme försenat. Kommer till skolan ungefär en kvart - tjugo minuter försent för att jag har en underbar liten pappa som kör mig. Skriver ett ASSVÅRT samhälle b prov som jag tror går ganska dåligt, har lunch med Hilda och en timmes hål med Jessica. Två timmar litterär gestaltning senare är jag ett par erfarenheter rikare. Sätter mig på tåget hem och det stannar 10 minuter i norrviken för att dörrarna inte går att stänga. Kommer hem och mamma har lagat dundergod mat. Missar historiens mäktigaste ögonblick - live - men hör det när lillasystern ringer upp för att låta oss ta del av när Obama avger presidenteden. Sätter mig på en buss för att köpa jeans, ASBILLIGA jeans - 100 kr för svarta tighta stuprör på gina.


Jag är lycklig iallafall.

Av Rosanna - 19 januari 2009 20:15

Sitter och kikar på göteborgsresor med Hilda, blir förmodligen något sådant vecka 9. Tjingeling!!

Av Rosanna - 19 januari 2009 08:57

Älskade underbara Hilda firar sin 18 års dag idag, grattis vännen. Nu är det bara ett bra jävla tag tills jag får göra dig följe ut på krogen. Men den dagen, den sorgen - haha!


Ska snart sätta mig i bilen och övningsköra till rotebro station, ta tåget och sedan till skolan! Där väntar en lektion i geografi och historia innan jag får äta en födelsedagslunch med Hilda. Är fullt påklädd och sminkad, sitter och sjunger med i Johnossi låtar och väntar på att tiden ska gå.

Av Rosanna - 16 januari 2009 20:35

Jag orkar helt enkelt inte. Ännu mindre imorgon.. eller dagen därpå.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se