Senaste inläggen

ANNONS
Av Rosanna - 14 december 2008 20:29

Likt den första snön som kommer försvinner du ibland, smälter bort. Finns inte mer. Men likt den första snön kyler du och överraskar, du gör ont. Du bara smälter, det gör ont, för du blir till is och jag halkar, men du bara skrattar. Vi finns inte mer. Men likt den första snön som kommer, har det sin efterföljare med sig. Den kommer håll ut! Du gör fortfarande ont men jag är van nu, det gör ont men inte lika ont längre för jag känner inte lika mycket som jag gjorde förr. Men även om jag vet att snön kommer tillbaka igen så känns det tomt, det känns mörkt på natten när jag kommer hem men du finns inte, du finns inte kvar längre, och det är bara mörkt om natten ett tag till, sen blir det ljust och snön finns inte alls mer.


Rosanna Stobin, 13/12 -08

ANNONS
Av Rosanna - 14 december 2008 13:48

Idag har jag hunnit fundera över hur tusan Alle såg ut igår när han skulle på fest med gossip girl tema.. Hmm. Har hunnit en sväng till IKEA och köp tre av sju julklappar och födelsedagspresenter, bakat hallongrottor som blev kalasgoda, ätit lax och väntat på glöggdrickandet!

Av Rosanna - 13 december 2008 20:59

Alltså jag måste vara sjuk sjuk sjuk eller något i den stilen, men jag tycker faktiskt att han Dolph är lite små sexig.. Som sagt - sjuk sjuk sjuk - men han är väl rik, erfaren och har makt... hmm. Visserligen påstås han vara en aningen seg i bollen, men riktiga män passar iallafall i snaggat.

Av Rosanna - 13 december 2008 19:52

Haft en så jäkla mysig och rolig dag idag :)

Av Rosanna - 12 december 2008 08:38

Att ta på sig strumporna när man har alldeles nymålade naglar är väl inte riktigt att rekommendera. Men har man bråttom så har man, eller hur?

Av Rosanna - 12 december 2008 08:38

Att ta på sig strumporna när man har alldeles nymålade naglar är väl inte riktigt att rekommendera. Men har man bråttom så har man, eller hur?

Av Rosanna - 11 december 2008 19:30

Försökte locka hit M.H igår utan vidare resultat, satte mig istället och pluggade lite innan jag somnade helt ensam i lilla sängen min. Vaknade upp och åt härliga scones till frukost innan skolan började runt 10.25 , hemma lite innan fyra och sov i en timme innan middagen. När jag tryckte i mig mat där så fick jag ett sms från Alle där han undrade ifall jag kunde komma förbi och laga middag åt honom,tackade dock nej till den fina inbjudningen och satte mig här i soffan framför tvn istället.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se