Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

Kom hem nu

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.


Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och mätta satt vi och kollade runt lite efter något skoj, men verkade som om de flesta var på bio igår.. Så Jag och Hilda åkte till sollentuna för att träffa Martin och Fredrik, hamnade hemma hos Martin och såg på Hata Göteborg innan vi drog oss hemåt igen.

Idag har H-L bokat bord på Hard Rock Café där vi ska fira henne lite grann innan de andra drar ut och jag förmodligen hemåt igen. Orkar inte alls vara social på den fronten just nu känner jag. Men innan middagen ska jag iväg med storasystern och köpa en present åt pappa som fyller år i veckan!

Och ja, jag saknar.

 
ANNONS
 
Bettan

Bettan

14 februari 2009 13:32

Du kanske finner någon alla hjärtansdags vän ikväll!

http://coolbettan.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 09:07

ska sätta mig i bilen och övningsköra lite innan skolan börjar 10.25 med geografi a prov, yeeah vad jag älskar skolan just denna vecka! Prov idag, livslustdag imorgon, samhälle b prov på torsdag, engelska b redovisning likaså. Geografi a seminarium p...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se