Direktlänk till inlägg 10 februari 2009

Make up store

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på grund av det!


När jag väl kom hem efter fyra så ligger det ett tjockt brev och väntade på mig, blev förvånad för oftast är de enda brev jag från antingen från jobben eller annat tjafs. Men öppnade det och där i låg en silkespåse med nio ögonpennor och ett rouge från Make up store - helt utan anledning! Snacka om att förgylla ens dag!


Imorgon är det en slags livslustdag på skolan för alla oss ca 700 tvåor. Tjejgänget vårat ska träffas upp och äta frukost tillsammans, sedan ska vi gå på aktiviteterna "upplev tystanden" och "pyssel" innan vi sätter oss och lyssnar på komiker som ska underhålla oss lite..

Är det inte tokigt hur mycket man kan längta till helgen redan på en tisdag? Fredagen blir att Hilda åker hem till oss efter skolan, vi lagar middag, myser och avnjuter ett par jasmine&peach xider innan vi åker vidare. Lördagen, alla hjärtans dag alltså, så ska vi iväg ett tjejgäng till Hard Rock Café och fira H-L som fyller 18 på fredagen!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 09:07

ska sätta mig i bilen och övningsköra lite innan skolan börjar 10.25 med geografi a prov, yeeah vad jag älskar skolan just denna vecka! Prov idag, livslustdag imorgon, samhälle b prov på torsdag, engelska b redovisning likaså. Geografi a seminarium p...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se