Alla inlägg under januari 2009

Av Rosanna - 7 januari 2009 17:24

Idag har jag:


  • Stått ut med två timmar geografi med jägarn
  • Haft hål i en timme och pratat om måndag-tisdag
  • Fått 47 nya mail.. blää.
  • Varit på konst utställningen "lura ögat" med mamma och tvillingen
  • Ätit lunch med fyra killar som pratar om olika sätt att göra det på.. plastflaskor med pasta & the stranger är nyckelorden här..
  • Frysit som en liten snigel utan skal
  • Fått inbjudningar till ett x antal födelsedagsfester. Ska ALLA fylla år nu eller?!
  • Fått låna säsong 2 & 3 av Grey's Anatomy från gulliga Jessica. 
ANNONS
Av Rosanna - 6 januari 2009 18:14

Jag är död. Storhandlade på ikea, skopunkten och björn borg igår. Därefter bar det av in till Ekerö för att ta sig en liten svängom med tjejerna och helt plötsligt fanns där ett gäng killar från Ludvika.


Och en viss M.H har hört av sig.. denna gång från alperna.


Har fått i mig tre mackor idag, magen kurrar illa.Kanske beror det på att det enda jag fick i mig igår innan jag drog ut var en macka.. och frukosten som intogs halv tre idag. Hamnade i säng halv sju i morse. Döda mig. 

ANNONS
Av Rosanna - 4 januari 2009 09:24

Var någonlunda svårt att kliva upp ur sängen i morse.. Dock så fick tanken på att detta är sista arbetspasset på en vecka mig att kliva upp snabbare.

Antar att det var fyllesms från Alles sida som jag fått under natten, än en gång?


Gårdagen bestod av jobb från elva till halv fyra innan jag pallade mig till bussen och tåget. Åkte hem och fick i mig lite mat när jag sen gick hela långa biten hem till Nette. Väl där satt vi och tog det lugnt ett tag, snackade och jag såg på när Nette fixade till sig innan vi drog till min storasyster för lite tårta och sådant. Hem ganska tidigt för att sova igen. Och så sitter man här, väntar på ett samtal fårn Hilda och är extremt otaggad på att gå ut i kylan.

Av Rosanna - 2 januari 2009 19:24

Nu lägger jag mig i soffan och hoppas på att en viss M.H hör av sig.. Jobb från kl 11 till 15.30

Av Rosanna - 2 januari 2009 18:41


Känner mig ungefär som en halvt uppäten och slängd kanelbulle - helt jävla misshandlad. Känns i varenda muskel i kroppen och det enda jag längtar till är måndag då jag är ledig. Men fram tills det är det en hel del springande på jobbet. Känner mig alltså helt död, men så är det väl när man är ny på jobbet. Skulle vilja lägga mig i en stor mjuk säng med en fin fin pojke, ligga kvar i sängen hela helgen och bara mysa och sova, få lite frukost på sängen och sova ännu mer.
      Just nu är det en massa nyrika ryssar som befinner sig i vår vackra huvudstad, då väljer de också att besöka oss vilket inte alltid är helt enkelt då de inte kan engelska. Det är ganska så påfrestande att stå och försöka via kroppspråk och några få ord kunna tala om för dem om saker och ting.

     Till alla er som känner er jättesugna på att öppna en historia b bok och plugga på om avkoloniseringen åt mig inför prov som jag har om en vecka - Hör av er!!!

Av Rosanna - 1 januari 2009 21:01

Om jag överlever det här, överlever jag nog det mesta just nu..

Av Rosanna - 1 januari 2009 09:38

Godmorgon


Kvällen igår var riktigt mysigt, satt hemma hos Jessica med Sanna och tvillingen, spelade monopol ett tag och skojade innan vi åt middag. Oxfile, klyftpotatis och en massa goda tillbehör till middag blev det! Verkligen ett jättetack till Jessica och hennes familj, tack :)


Nej nu ska jag iväg till jobbet, jobbar på junibacken idag. Lär inte vara så mycket att göra, men skönt att lära sig de nya sakerna osv innan stressen kommer imorgon och i helgen. Jobbar till på måndag då jag är ledig, skolan börjar på onsdag.. Hur ska detta sluta?


Puss

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se