Direktlänk till inlägg 20 januari 2009

Jeans

Av Rosanna - 20 januari 2009 20:27

Har varit en allmänt kluddig dag idag, börjar med att bussen är försenad, tåget har stannat i rosersberg så att det är en halvtimme försenat. Kommer till skolan ungefär en kvart - tjugo minuter försent för att jag har en underbar liten pappa som kör mig. Skriver ett ASSVÅRT samhälle b prov som jag tror går ganska dåligt, har lunch med Hilda och en timmes hål med Jessica. Två timmar litterär gestaltning senare är jag ett par erfarenheter rikare. Sätter mig på tåget hem och det stannar 10 minuter i norrviken för att dörrarna inte går att stänga. Kommer hem och mamma har lagat dundergod mat. Missar historiens mäktigaste ögonblick - live - men hör det när lillasystern ringer upp för att låta oss ta del av när Obama avger presidenteden. Sätter mig på en buss för att köpa jeans, ASBILLIGA jeans - 100 kr för svarta tighta stuprör på gina.


Jag är lycklig iallafall.

 
ANNONS
 
Rickelito

Rickelito

21 januari 2009 17:27

Så du är bättre än Lapin Kulta? :=)

http://rickelitosreality.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se