Alla inlägg under december 2008

Av Rosanna - 6 december 2008 11:40

Mm, vaknade upp i morse med ett sug efter scones, så dte var ju bara att börja blanda ingredienserna för att stilla suget. På med marmelad och ost och där sett de fint i magen. Hoppade in i duschen för att sen åka och övningsköra lite med pappa, tränade lite på det där med att parkera..

     Igår var de flesta elever på skolan lediga, och eftersom jag jobbade från fyra till elva i torsdags efter skolan så var denna sovmorgon grymt skön. Åkte iväg och handlade lite mat innan vi kom hem igen. Fixade mig snabbt som tusan för att sätta mig på tåget till Huddinge och fira Katja med en tjejmiddag. Väldigt trevligt även fast jag och tvillingen inte kände så många där.

    

ANNONS
Av Rosanna - 3 december 2008 20:36

Känslor kommer och går, precis som allt annat eller?

ANNONS
Av Rosanna - 3 december 2008 18:37

Jag är insnöad på göteborg, eller som jag så fint råkade kalla det för GÖREBORG. Alltså.. Gör DET i göteborg, mjauh!

Av Rosanna - 3 december 2008 16:56

Hilda och jag är otroligt suga på varsin göteborgare som kan sitta och viska fram söta ord med deras fina dialekt. Hilda försöker lära sig finska och Joonas tycker inte hon lyckas charma oss. M.H höll mig vaken alldeles för länge igår.. bara han vet varför. Jag är grymt hungrig och fick en smäll på näsan imorse, SKÖNT.

Av Rosanna - 2 december 2008 18:45

Pratat med chefen i telefon, visar sig att det löser det lilla löneproblemet så att det fixar sig snart :) Fick även förfrågan om jag vill jobba kväll torsdag, så det tackade jag ju inte nej till. Kommer bli kul att se hur de är att arbeta i restaurangen på kvällen då jag bara jobbat där under morgon timmarna och dagen. Ska även jobba under söndagen, då som vanligt, men lika kul är det.

   Som någon kanske vet befann jag mig på sjukhuset idag för att etsa blodkärl i näsan en tredje gång. Kännt mig ganska illamående efter det hela, speciellt under de timmar så bedövningen släppte. Inte för att värken inte påverkar mig fortfarande, det gör den, men det blir lite bättre efter ett par värktabeltter.

    För övrigt är det en massa filmtittande i skolan just nu, en hel del läsande och lite prov. Så som det alltid är liksom. På fredag är det studiedag, tur det! Under kvällen är det middag hos Katja som fyller år då, så hoppas på en massa trevligt sällskap och god mat. Lördagen fyller Sanna år, dock så blir det superduper lugnt för mig, så som nästan varje lördag då jag jobbar söndag morgon. Men vad gör det när allt kommer omkring?

    M.H smsade precis och erkännde att han drömde om mig i högklackat i natt. Söt kille det där.. Hur ofta drömmer man sådana drömmar egentligen?

Av Rosanna - 2 december 2008 13:52

Aj aj aj

Av Rosanna - 1 december 2008 20:39

Jag känner mig inte alls lycklig.

Av Rosanna - 1 december 2008 20:20

Hur säger man vad man tycker när ord inte räcker till?

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se