Alla inlägg under december 2008

Av Rosanna - 12 december 2008 08:38

Att ta på sig strumporna när man har alldeles nymålade naglar är väl inte riktigt att rekommendera. Men har man bråttom så har man, eller hur?

ANNONS
Av Rosanna - 12 december 2008 08:38

Att ta på sig strumporna när man har alldeles nymålade naglar är väl inte riktigt att rekommendera. Men har man bråttom så har man, eller hur?

ANNONS
Av Rosanna - 11 december 2008 19:30

Försökte locka hit M.H igår utan vidare resultat, satte mig istället och pluggade lite innan jag somnade helt ensam i lilla sängen min. Vaknade upp och åt härliga scones till frukost innan skolan började runt 10.25 , hemma lite innan fyra och sov i en timme innan middagen. När jag tryckte i mig mat där så fick jag ett sms från Alle där han undrade ifall jag kunde komma förbi och laga middag åt honom,tackade dock nej till den fina inbjudningen och satte mig här i soffan framför tvn istället.

Av Rosanna - 10 december 2008 18:17

Ooh vad jag vill handla! Inte en massa julklappar, utan en massa åt mig själv. Känns en aningen egoistiskt, men vad blir man inte efter en shoppingfri månad? Jeans, nagellack, tröjor, smink, väskor.. gah. Och klänningar. Klänningarna får vi inte glömma. Gaaaah! Någon som råkar vilja ge mig ett par tusen bara sådär..?

Av Rosanna - 8 december 2008 18:25

Läset om detta på bussen idag, var ju tvungen att kolla in hemsidan senare.. Vad tror ni? En räddare i nöden eller värdelöst?


www.safepoint.nu

Av Rosanna - 8 december 2008 17:28

Sov riktigt dåligt inatt, som tur var M.H vaken för att hålla mig sällskap de stunder jag vaknade och kände mig helt sönder. Så himla tråkigt att man inte kan sova de timmar man behöver bara.. Vaknade upp med huvudvärk och värk i hela ryggen, kändes som om jag skulle svimma vilken sekund som helst, men som tur är gjort jag det inte! Istället fick jag i mig frukost och iväg till skolan. I skolan ser jag lillen var och var annan minut, någon jävla etta slänge upp en kebabtallrik ovanför stället där jag har mitt skåp, Hilda och jag går hungriga ut ur matsalen, jag känner mig hängig, försöker övertala mig själv till att orka med vissa personer lite mer. Busschauffören som körde hem mig från väsby station måste ha haft något fel i huvudet - ovanligt?

Av Rosanna - 6 december 2008 19:50

Middagen lyckades jag med, tror jag iallafall. Har hunnit ligga i bastun och njuta av värmen och ensamheten, M.H har lyckats med sitt vanliga "göra Rosanna sugen på att åka hem till honom" igen och jag sitter för tillfället och mumsar i mig vatten och twix. Har fixat väskan inför imorgon och nu ser jag fram emot att få mig ett par timmar sömn innan jag ska upp och jobba imorgon.

Av Rosanna - 6 december 2008 14:03

Underbara och älskade Sanna fyller år idag, Otroliga och grymma Katja fyllde år igår. Själv ska jag fira genom att laga underbar god middag och basta, för imorgon är det jobb som gäller, wiho.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se