Alla inlägg under december 2008

Av Rosanna - 16 december 2008 17:42

Jag saknar att bara få känna mig trygg i någons famn.

ANNONS
Av Rosanna - 15 december 2008 11:02

Det är underligt att en enda pojke kan ha så mycket fakta och åsikter inom sig. Han får hela klassen att tystna för att lyssna på hans gälla röst angående litosfären i afrika.. Underligt men sant. Hur lyckas en sådan pojke fånga all uppmärksamhet? Jo, han ser ut som en liten nörd som vuxit upp mellan två bokhyllor - en med faktaböcker och den andre med serietidningar.

ANNONS
Av Rosanna - 15 december 2008 08:46

Med en kaffekopp i ena handen och boken Big mouth & ugly girl i den andra så har jag försökt komma framåt i boken som egentligen ska vara utläst idag, aj aj aj. Städar lite samtidigt som jag försöker diska och packa väskan. Smink och hår ska bli klart alldeles snart och Paolo Nutini sjunger Loving you... Det är inte så lätt att älska.

Av Rosanna - 14 december 2008 20:29

Likt den första snön som kommer försvinner du ibland, smälter bort. Finns inte mer. Men likt den första snön kyler du och överraskar, du gör ont. Du bara smälter, det gör ont, för du blir till is och jag halkar, men du bara skrattar. Vi finns inte mer. Men likt den första snön som kommer, har det sin efterföljare med sig. Den kommer håll ut! Du gör fortfarande ont men jag är van nu, det gör ont men inte lika ont längre för jag känner inte lika mycket som jag gjorde förr. Men även om jag vet att snön kommer tillbaka igen så känns det tomt, det känns mörkt på natten när jag kommer hem men du finns inte, du finns inte kvar längre, och det är bara mörkt om natten ett tag till, sen blir det ljust och snön finns inte alls mer.


Rosanna Stobin, 13/12 -08

Av Rosanna - 14 december 2008 13:48

Idag har jag hunnit fundera över hur tusan Alle såg ut igår när han skulle på fest med gossip girl tema.. Hmm. Har hunnit en sväng till IKEA och köp tre av sju julklappar och födelsedagspresenter, bakat hallongrottor som blev kalasgoda, ätit lax och väntat på glöggdrickandet!

Av Rosanna - 13 december 2008 20:59

Alltså jag måste vara sjuk sjuk sjuk eller något i den stilen, men jag tycker faktiskt att han Dolph är lite små sexig.. Som sagt - sjuk sjuk sjuk - men han är väl rik, erfaren och har makt... hmm. Visserligen påstås han vara en aningen seg i bollen, men riktiga män passar iallafall i snaggat.

Av Rosanna - 13 december 2008 19:52

Haft en så jäkla mysig och rolig dag idag :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se