Alla inlägg under december 2008

ANNONS
Av Rosanna - 23 december 2008 14:25

Alla julklappar och födelsedagspresenter än nu inslagna - skönt! Var iväg en sväng till centrum med mamma, köpte en julklapp till, nya byxor att ha på jobbet och ett grymt nagellack från Isadora, älskar färgen! Handlat lite mat tills imorgon också så nu är allting frid och förjd här. Ska iväg till mamma och rulla köttbullar tills imorgon, sedan när tvillingen kommer hem ska vi baka lite. Känner på mig att de där nya byxorna behövs dagen efter julafton.. Jag äter som en gris.

ANNONS
Av Rosanna - 22 december 2008 20:59

Jag räddade mig själv - la mig i bastun. Under tiden fick jag sms från lilla Alle som ville ha sällskap efter sin träning.. men gubben verkar ju ha dött eller iallafall ha somnat? M.H gör min hjärna galen ibland, och han är nog medveten om det.. Jag är trött på godis och choklad, ska rulla köttbullar och köpa mig ett par byxor att ha på jobbet imorgon. SATC räddar ännu en natt.

Av Rosanna - 22 december 2008 16:54

Sex and the city boxen som gäller just nu.. Någon som vill rädda mig ikväll? Det är ju trots allt jullov..

Av Rosanna - 21 december 2008 18:42

Igår - gjorde av med alldeles för mycket pengar på båten, spenderade alldeles för många tankar på honom, åt en hel del och när jag väl kom hem somnade jag direkt.


Idag - jobbade 9 - 17 och nu hemma, senare blir det film med mamma!

Av Rosanna - 18 december 2008 16:59

Fick garanterat finaste julkortet hittills från Alle idag, ett som han satt ihop alldeles själv - supergulligt! Fick också en superduperkarta på vägen till Sannas pappa för att vi ska hitta dit imorgon.. undra hur detta kommer ett sluta?


För övrigt har väl dagen inte riktigt varit lika gullig.. Haft så jäkla ont i ryggen att jag knappt kunna koncentrera mig på annat.

Av Rosanna - 17 december 2008 17:06

Jag saknar att kunna bli varm i hela kroppen när man väntar på bussen ute i kylan genom att tänka på någon speciell.

18

Av Rosanna - 16 december 2008 20:09

Alle blev så mycket som 18 år idag. Bakade småkakor åt honom som jag tror han blev glad av.. bästa betyget var dock "mums mums" som Alles brorsdotter gav, gulligt ;)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se