Direktlänk till inlägg 31 december 2008

White lies

Av Rosanna - 31 december 2008 10:55

Sista dagen på detta år börjar ta vid, och det känns otroligt. Minns så klart och tydligt vad jag tänkte och kände, gjorde och sa för ett år sedan. Kanske beror det på att jag gått igenom den dagen i huvudet fler gånger än jag kan räkna, kanske beror det på något annat..

    Detta år har bestått av så himla mycket annorlunda upplevelser för min del. Jag har vuxit som människa i det stora hela.. Och även om det var sagt att 2008 skulle bli stockholmarnas år, har jag inte märkt ett dugg. Om vi nu inte tar upp det där med att de delade ut guldiga 08 kondomer i sommras.. Hmm..

Men jag har saknat. Saknat så att det gjort ruskigt ont ibland. Lärt mig läxor om livet, slitit som ett litet lamm när det gäller skola, jobb och livet i allmänhet. Jag har lärt känna människor som gör min vardag mycket bättre, men också människor som får mig att koka över ibland. Jag har älskat, men inte på det sättet man ska. Jag har varit ledsen men också njutit. Livet är lite av allting, eller hur? Och om inte annat så är det små vita lögner som får vardagen ett gå runt.


    Blir ett lungt nyår för min del, ska äta middag hos Jessica med Sanna och tvillingen min och sedan fara hemåt. Jobbar imorgon, börjar iochförsig inte förens klockan 12, men tar det lugnt ikväll iallafall. Önskar er alla en grym kväll i vilket fall som helst.

   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se