Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Jobbigt

Av Rosanna - 30 december 2008 08:11

Godmorgon!

Är uppe redan nu då jag ska iväg till jobbet snart, tycker om att vakna lite innan och äta frukost i lugn och ro t.ex Får fixa till mig inför jobbet en stund och sådant. Idag är det inte bara den 30 december, utan också ett år sen jag träffade en underbar kille för första gången , som jag ångrar att jag inte försökte hålla fast vid... Nog om det nu! Satt och kikade lite in på aftonbladets hemsida och hittade detta. Varför har jag inte läst det innan? Satt med en klump i magen då jag läste det, usch vad många känslor det är som kommer tillbaka.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se