Direktlänk till inlägg 29 december 2008

Den lilla svarta, en lilla oranga och den lilla randiga.

Av Rosanna - 29 december 2008 19:07

Och på något sätt så har jag fastnat i det där med att gå runt i mittbena, tycker det är otroligt skönt, ibland apsnyggt fast för det mesta går jag runt och frågar om jag ser ut som en bajsunge i det. Yees!!


Åkte som tidigare nämnt in till stan med Hilda idag, och hejjesus vad sköna saker jag fick med mig för en liten (?) peng! Inte bara tre par klänningar och tre par strumpbyxor, utan en lila apsexig tunn tunn blus att ha på mig under partynätter tillsammans med jeans och höga klackar men också en svart ganska skön partytopp/vardagsshit som kan bli grym tillsammans med ljusa lite högre jeans och snygga stövlar till det!


Just ja.. kvar på önskelistan är svarta stövlar, ett par högklackade skor, jeans och väska. Men det kommer! Det kommer :)


Åker iväg och jobbar imorgon, junibacken som gäller då alltså. Jobbar från halv tolv till fyra har jag för mig. Skönt med korta dagar! Ska nog försöka charma ett par småbarn så att de blir nöjda och glada! På tal om småbarn.. Jag ber Helena & Sanna att höra av sig till mig snabbt som attans!! Jag drömde nämligen om LILLA O!! Hur ska detta sluta?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sanna

29 december 2008 21:16

Berätta allt! :o

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se