Direktlänk till inlägg 29 december 2008

Det är minusgrader i sthlm, och du är inte här.

Av Rosanna - 29 december 2008 11:26

Hemmarullade köttbullar, eget potatsmos men dessvärre med köpt lingonsylt. Gissa om jag är mätt nu alltså? Himlans gott var det, och en liten trötter som jag behöver den energin nu när jag ska åka in till stan med Hilda. Ska handla lite men även förbi jobbet mitt och försöka få hem min skjorta som ligger i camillas skåp. Ringde dock och väckte Hilda -stackarn precis.. Får se hur detta slutar!


Har iallafall ett himla sug efter att gå i butikerna, hitta något fint eller bara umgås med Hilda. Tittade precis ut och det är runt 5 minus grader ute, kallt!!

Fast fint är det ju när man ställer sig ute på trappan och kollar ner mot trädgården ..:)

Och ni.. Hur skön är inte denna låten?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se