Direktlänk till inlägg 28 december 2008

Snigelsingel

Av Rosanna - 28 december 2008 23:21

Okej, klockan är 23.23, det är tydligen MINUS nio grader ute, jag har jullov, och jag är väldigt ensam. Ibland sitter jag på en buss och funderar över varför jag är singel, fet och blek. Då funderar jag ännu mer och kommer fram till att det egentligen inte gör något att jag är det just nu, idag eller imorgon. För jag vet att när jag sitter på en buss om 50 år, med halvgrått hår och en rynka här och där. Då vet jag att jag ändå haft chansen att älska någon gång. Eller hur? Vad gör det om jag är singel, fet och blek nu - när jag har ytterligare runt 60 år att leva om inte mer? Fuck you singellivet.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hilda

29 december 2008 00:12

Och det bästa är att både du och jag kommer sitta på den där jävla bussen och vara singlar, feta och bleka tillsammans

 
Rosanna

Rosanna

29 december 2008 09:52

Hilda, det där var det finaste du har sagt till mig! framtidsvisioner

http://www.rosanna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se