Direktlänk till inlägg 11 december 2008

Minns inte

Av Rosanna - 11 december 2008 19:30

Försökte locka hit M.H igår utan vidare resultat, satte mig istället och pluggade lite innan jag somnade helt ensam i lilla sängen min. Vaknade upp och åt härliga scones till frukost innan skolan började runt 10.25 , hemma lite innan fyra och sov i en timme innan middagen. När jag tryckte i mig mat där så fick jag ett sms från Alle där han undrade ifall jag kunde komma förbi och laga middag åt honom,tackade dock nej till den fina inbjudningen och satte mig här i soffan framför tvn istället.

 
ANNONS
 
Anniina

Anniina

11 december 2008 22:31

Vi måste höras imorn om lördagen!!!!

http://anniina.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se