Alla inlägg under november 2008

Av Rosanna - 3 november 2008 19:28

Fick ett meddelande från chefen min ett tag sedan, hon ville att jag skulle jobba på lördag - men kan inte då. Jag föreslog att jag istället skulle komma in och jobba på söndag, då svarar hon "Ja, varför inte . du är ett härligt inslag i vårt gäng" :) härligt med lite uppskattning!! 

ANNONS
Av Rosanna - 3 november 2008 17:56

Det blir så ensamt varje gång du går, och även om jag vet att du finns med mig hela tiden  - i tankarna - så blir det ensamt ibland. Och när tiden tickar iväg och allt blir svart så känns det mer än när det är ljust. För med mörkret kommer tankar - var är du ikväll? Jag vill ha dina starka armar rint mig, dag som dag, timme efter timme. Men det går inte, dina händer är som en mur jag inte kan klättra över. Men jag vet att murar rasar samman ibland. Öppnar upp nya landskap och vägar.  Så jag tänker låta dig vara min mur tills jag vill upptäcka och förälska mig i nya landskap. För i din mur är jag trygg ibland.


14 maj 2008

ANNONS
Av Rosanna - 1 november 2008 18:25

Ljusen är tända på kyrkogården, jag har smällt i mig en kebabtallrik och nu ska jag dricka te. Beundra Hildas underbara present och sedan tvätta av mig sminket, lägga mig i sängen och sova. Jobbar 08.30 till en tidpunkt jag inte vet.. Livet är väl ett jobb i sig..? Jag är kär förreseten.

Av Rosanna - 1 november 2008 15:39

Nu tänder jag ett ljus som får brinna för dig.

Mmm

Av Rosanna - 1 november 2008 10:35

Av Rosanna - 1 november 2008 10:31
Take me down, but take it easy
Make me think but don't deceive me
Torture me by taking your time

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se