Alla inlägg under november 2008

Av Rosanna - 13 november 2008 19:24

Trots att jag sov i tio timmar i natt vaknade jag upp och var sådär otroligt trött. Kilade in hos pappa för att se hur han mådde, satt och åt frukost och läste tidningen ett tag. Hjälpte pappa med medicinerna innan jag kilade in hos mig och städade lite grann. Övningskörde till affären för att köpa lite mat och sådant innan pappa skulle till sjukgymnasten där jag satt och väntade på honom i ett par timmar. Förresten så är det en störd kille vid namn Simon,85a från märsta som smsar och ringer mig konstant, han är riktigt äcklig och jag vill slå honom. Jerez tycker jag ska fråga honom om han känner till Aplay.. jag blir så förvirrad. Blää.

ANNONS
Av Rosanna - 13 november 2008 11:19

Både tankar och känslor går till dig idag. Grattis på födelsedagen, jag ser upp mot himlen och säger det.

ANNONS

Ont

Av Rosanna - 12 november 2008 19:34

Ont i halsen, soffan, täcken , kuddar. Ont i halsen fortfarande..

Av Rosanna - 12 november 2008 14:29

Saturday I love you like gold
Not like the Monday, you pass like a ghost
The fire killed you like a motherless child
I saw you last Sunday at Barbara Hotel...
Oh oh oh oh oh- oh babe I'm so sorry, I know where to go...

Could scream like a pig, Could bark like a dog
Just to get attention as I'm chasing you down the hall
Oh Maybelenne you've been so lonely
Got a fire burning as I'm smoking you out again...
Still all the leaves will keep on falling
Until I see you dancing on the table 45 again

(I) see you dancing for the young ones oh oh oh
Maybellene I Hofteholder
Could you be the only one
Well I beg you to come home
Dance forever my only one

Could scream like a pig, Could bark like a dog
Just to get attention as I'm chasing you down the hall
Oh Maybellene you've been so lonely
Got a fire burning as I'm smoking you out again...

(I) see you dancing for the young ones oh oh oh
Maybellene I Hofteholder
(I) see you dancing for the young ones oh oh oh
Maybellene I Hofteholder
Could you be the only one
Well I beg you to come home
Dance forever my only one

I flicked the switch at Monday night
Oh Maybellene I'm so sorry that I didn't see it coming.
And now the sky, I filled with prayers.
Oh baby I'm sorry I was blind

Av Rosanna - 10 november 2008 18:33

Är det inte rent utav sjukt jävla patetiskt att man sparkar Rikard Norling? På tio jävla år har sju olika tränare funnit där, skärpning ffs!

Men vad är då mer rättvist än att Ola Andersson nu sagt upp sig? :) Och Mikael Stahre tar över som tränare.. hmm.


Av Rosanna - 9 november 2008 20:30

Synd att Skeppet messar mig mitt under arbetsdagen och skriver "din present har gått ut nu" jag blev ledsen.

Av Rosanna - 8 november 2008 19:14

Dessutom har jag fått ett otroligt fult blåmärke över knogarna ( ? ) som gör otroligt ont. Hur ska jag lyckas bära tallrikar när det gör så ont? Gah! Gårdagen var rolig, kunde dock ha varit roligare, men vad gör det när man är i sällskap av vänner? :) Vägen hem var betydligt mycket kyligare och tråkigare.. Vilken tur att M.H höll mig sällskap med sms under tiden. Några leenden och samtal blev det dock inte, då människan jag ville prata med inte svarade av någon anledning, vill inte veta varför egentligen.

Kommer upp bilder lite här och var från igår.. aj aj aj säger jag bara! Men det är väl smällarna man får ta när man klär ut sig till korvgubbe?

   Nu ska jag ta och slänga mig ned i soffan och se på en halvtårkig film så att jag somnar, ska upp halv sex imorgon för att åka och jobba. Härligt!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se