Alla inlägg under november 2008

Av Rosanna - 18 november 2008 15:34


Två vänner, två blonda, två ugglor.
Period två har börjat, tre av fyra lektioner var inställda igår, hade väl kunnat vara riktigt nice om man fått veta om det tidigare. Jag går fortfarande runt och gömmer mig för killen som inte verkar förstå sig på en diss. Samhälle b, historia b, engelska b, geografi a och litterär gestaltning står på schemat i elva veckor framöver. Ingen Malmö resa nu i helgen, var planerat men som det heter i reklamen " plötsligt händer det". Och ja, plötsligt hände Det.

ANNONS
Av Rosanna - 17 november 2008 08:05

Vem är man egentligen om man blundar riktigt hårt?

ANNONS
Av Rosanna - 15 november 2008 19:04

Har så fruktansvärt ont i magen och ryggen, ska upp och jobba imorgon och jag är proppmätt. Nämnde jag att det hänger en bh från taket på tork?

Av Rosanna - 15 november 2008 10:44

Eftersom Hilda förmodligen ligger och drömmer fortfarande får jag roa mig själv ett tag!


Efter kritik från Kakan så måste jag väl också nämna att det var han som utmanade mig på sin blogg.

Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.

Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.

Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.

Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


1. Jag har en tendens att säga fel saker vid fel tillfälle.

2. Jag har otroligt svårt att lita på folk.

3. När jag var liten vad jag tillsammans med de flesta killar i min dåvarande klass. De var 6 killar i min klass, hmm..

4. Jag talar finska flytande och planerar att bosätta mig där i ett år eller två.

5. Jag spanar alldeles för mycket på jeansrumpor, mjukisbyxrumpor och vanliga rumpor.

6. Jag bor tilsammans med min tvilling i en söt liten villa.

7. Jag tänker alldeles för mycket på en otroligt söt kille som bor i skåne..Jag utmanar


1. Anniina Stobin

2. Hilda Lindberg

3. Skeppet

4. Emilia

5. Emma Ek

6. Cecilia Runnhagen

7. Johan Gudru

Ont

Av Rosanna - 15 november 2008 10:34

It's been a long,long time for that I owe you now,
I miss your heart I miss your lonely eyes.
I want to come back for more, I want to take care of my memories, welcome me, welcome me tonight.
There's been tragedies and hard times,
there's been luck and real good times, the magic spellbind.Idag ska jag försöka få tag på Hilda, fika och köpa en fin presentpåse. Jag har ont, lite här och där, men det man inte dör av blir man starkare av, eller hur? Pappa är världens starkaste man förresten. Mitt hjärta.

Av Rosanna - 14 november 2008 16:42

En svensk kille jag verkligen skulle kunna slåss för. Ha honom på min sängkant sjungandes iklädd grym tshirt och vita kallsonger. Rosanna skulle vara i himlen. Mums!!
Idag avslutades period 1 då, känns skönt att ha t.ex italienska steg 2 och matte b avklarade. Nästa period bjuder väl på en hel del plugg.. Ikväll ska jag iväg och handla mat med storasyster Anniina, och sedan ha en god middag och idolkväll med godis och chips.

Av Rosanna - 14 november 2008 08:38

Finns det en bättre låt att vakna upp till just nu?


Svar nej.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se