Alla inlägg under november 2008

Av Rosanna - 21 november 2008 18:05

Idag - skola, skratt, hål , hunger, känslor.

Nu - Väntan på en härlig kebabtallrik, skratt åt "Robinson- oscar" gruppen, längtan.

Senare - ingen aning. ( Blev att umgås med bröderna Kuronen och lite annat folk )

ANNONS
Av Rosanna - 20 november 2008 19:56

Usch, är helt död efter att ha suttit och kämpat med både historia b och litterär gestaltnings läxor som vi fått. Historian gick segt eftersom jag bara sett halva filmen vi fått ett par frågor till att besvara. Litterära gestaltnings läxan var att välja ut två texter att ge till läraren som vi vill ha som betygsunderlag så länga och fixa lite små fel i texterna.

   Är som sagt så sjukt seg nu, skulle vilja lägga mig ned i soffan här framför tvn, men då vet jag att jag somnar och somnar jag här får jag fan ingen bra sömn. Fryser något så förbannat om fötterna också, men det man inte dör av gör en starkare, eller hur?


Precis som allting annat..

ANNONS
Av Rosanna - 20 november 2008 19:00

Rosanna till läraren i historia b - Jag tycker läxförhöret ska ha frågor som , hur långt var sexdagarskriget?

Läraren - hehe...

Alessandro - Hmm, jaa.. Vänta nu ( börjar leta upp svaret i häftet vi fått ).. Det står ju inte riktigt hur många dagar det varade va?


Jag skulle ge alla mina guldpengar åt Alessandro för alla de gånger han fått mig att skratta idag.Av Rosanna - 19 november 2008 19:59

Av Rosanna - 19 november 2008 19:37

Oj oj, så många känslor och tankar under ett par timmar nu. Jag orkar inte tänka mer, det känns för mycket, hjärtat brister. Simon, också känd som kakan fungerar som världens bästa människa.  Hur många killar kan ta ett samtal där en brud sitter och gråter i telefon och ber honom börja prata om något roligt. Vet ni vad han började prata om? En 56 årig tant som födde sina barnbarn. Typsikt kakan.

Av Rosanna - 19 november 2008 16:42

Av Rosanna - 18 november 2008 21:13

Jag ger upp nu, lägger mig i sängen med matteboken vilande på min runda mage, låter ögonlocken bli tunga och hoppas på att jag inte drömmer om dig.

Av Rosanna - 18 november 2008 19:35


Min värld är helt enkelt upp och ned ibland.. väldigt ofta.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se