Direktlänk till inlägg 29 november 2008

Junibacken

Av Rosanna - 29 november 2008 19:17

Oh, är så glad, allting gick verkligen bra idag! Fick stå i kassan vilket var kul, förvånad över att jag fick stå där första dagen och allt. Men det var verkligen kul, stor skilland från Strand där jag ska jobba imorgon :) Är dock otroligt trött nu, hamnar nog i sängen om ett tag, ska upp kvart i sex imorgon så! :)


Men först vill jag bara skriva en liten sak.. För att jag varken vågar eller riktigt vill visa mig "svag" för dig. Jag är en otroligt envis människa, det vet du förmodligen redan. Jag vill säga att jag saknar dig, för att du är en så himla underbar människa. Ibland iallafall. Men jag vet inte, en del av mig vill ha dig här, hela tiden, varenda sekund. En annan del vet inte alls hur du känner, mycket pga att du aldrig visat något. Jag vet inte hur du lyckats, men du gör mig så otroligt svag. Men nu tänker jag inte låta dig styra över mina känslor.. ska iallafall försöka. Du hör av dig när du har tid för det, tills dess saknar jag dig. Iallafall lite.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se