Direktlänk till inlägg 27 november 2008

Rubrik saknas

Av Rosanna - 27 november 2008 17:09

Idag är en lite bättre dag. Tackar gudarna för det! Jag har fått se Alle bli någonlunda lycklig över lite godis, försökt ge bort en spegel som ska sitta på väggen till Diana och Hilda har jag bara älskat för allt det konstiga hon står för. Har även hunnit med att skriva ett prov i historia, om Israel- palestina konflikten, hunnit spana på oskyldiga ettors jeansrumpor och velat slå en eller fler vänner på käften.


Om mina dagar är långtråkiga? Ja.


Ska jag nämna att jag ska provjobba på Junibacken, i restaurangen på lördag? Kul jul.

 
ANNONS
 
Ingen bild

figgish

27 november 2008 18:15

inte slåss

 
Rosanna

Rosanna

27 november 2008 18:58

Okejdå figge!

http://www.rosanna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se