Direktlänk till inlägg 23 november 2008

Fy

Av Rosanna - 23 november 2008 20:24

Dagen har gått till att plugga som en liten tok, legat i soffan ett bra tag och pluggat ännu mer. Har tagit en riktigt lång promenad med mamma, gick i nästan en och en halv timme, bakat bröd och hamnat i matkoma. Jag förstår inte, så fort jag äter - och då behöver jag inte ens äta mycket - så blir jag otroligt trött och mår illa. Får kolla upp det där om det inte blir bättre, kan ju ändå inte gå runt hungrig eller dödstrött heller!


På tal om att må illa, fick precis veta något riktigt äckligt om en kille jag och Katja träffade på hos en av mina inte så lyckades bekanta. Det jag fick veta var riktigt äckligt, så går illamåendet över efter maten så lär jag ändå må illa pga detta. Fy alltså, har de ingen skam i kroppen de där?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se