Direktlänk till inlägg 23 november 2008

Finding Beauty In Negative Spaces

Av Rosanna - 23 november 2008 12:13

Igår började dagen med att det låg snö över hela trädgården, mysigt som satan - om man hade någon att mysa med i kylan. Drog istället till Cecilia och la oss och såg på film för att kompensera mysbehovet. Låg och såg på film och tv, fikade, skrattade och allt som hör till i ett par timmar innan jag drog till tåget för att träffa tjejerna. Drog till ica och handlade lite mat inför kvällen, blev en hel del då det gick åt runt 300 till våra behov, haha. Men väl hemma hos Hilda var det så värt pengarna, efter en massa trams i köket, vi dansade t.ex till galna låtar på radion och fjantade oss innan vi hamnade i matkoma nere i tvrummet, såg sex and the city och halvsov allihopa där nere. Fick oss en massa härlig tid med varandra och som sagt en massa jävla mat. Kom hem med bil då Dianas pappa hämtade oss, hamnade i sängen och somnade rätt så fort. En viss M.H var ute på fyllan och vi låg och smsade tills jag somnade. Vaknade runt tre då¨jag fått en massa sms som höll mig vaken ett bra tag.. Illa att man ska bli väckt av just sådana sms ;)


Nu har jag bakat bröd med mamma, ska snart ut på promenad i kylan. Så himla härlig att vara varmt klädd och ta sig en långpromenad i snön :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

M.H

23 november 2008 22:04

Klagar du på mina sms va?!;D

 
Rosanna

Rosanna

24 november 2008 08:07

Haha, nää det gör jag inte :)

http://www.rosanna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se