Direktlänk till inlägg 20 november 2008

Skola

Av Rosanna - 20 november 2008 19:56

Usch, är helt död efter att ha suttit och kämpat med både historia b och litterär gestaltnings läxor som vi fått. Historian gick segt eftersom jag bara sett halva filmen vi fått ett par frågor till att besvara. Litterära gestaltnings läxan var att välja ut två texter att ge till läraren som vi vill ha som betygsunderlag så länga och fixa lite små fel i texterna.

   Är som sagt så sjukt seg nu, skulle vilja lägga mig ned i soffan här framför tvn, men då vet jag att jag somnar och somnar jag här får jag fan ingen bra sömn. Fryser något så förbannat om fötterna också, men det man inte dör av gör en starkare, eller hur?


Precis som allting annat..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se