Direktlänk till inlägg 20 november 2008

Sexdagarskriget, hur många dagar?

Av Rosanna - 20 november 2008 19:00

Rosanna till läraren i historia b - Jag tycker läxförhöret ska ha frågor som , hur långt var sexdagarskriget?

Läraren - hehe...

Alessandro - Hmm, jaa.. Vänta nu ( börjar leta upp svaret i häftet vi fått ).. Det står ju inte riktigt hur många dagar det varade va?


Jag skulle ge alla mina guldpengar åt Alessandro för alla de gånger han fått mig att skratta idag. 
ANNONS
 
Ingen bild

figgish

20 november 2008 19:51

hahah alle kom igen nu vafaan, pucko!:P

 
Rosanna

Rosanna

20 november 2008 19:56

Haha, han är som jag, fast .. härligt mörkt hår, kille och inte alls som jag! Bara lika puckad som jag :)

http://tvilling2

 
Ingen bild

allllllee

20 november 2008 22:41

men.. men.. hmm.. jag missuppfatta frågan.. typ :)

 
Rosanna

Rosanna

21 november 2008 10:05

Såå sköning!:D:D

http://www.rosanna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se