Direktlänk till inlägg 13 november 2008

Mobilnummer

Av Rosanna - 13 november 2008 19:24

Trots att jag sov i tio timmar i natt vaknade jag upp och var sådär otroligt trött. Kilade in hos pappa för att se hur han mådde, satt och åt frukost och läste tidningen ett tag. Hjälpte pappa med medicinerna innan jag kilade in hos mig och städade lite grann. Övningskörde till affären för att köpa lite mat och sådant innan pappa skulle till sjukgymnasten där jag satt och väntade på honom i ett par timmar. Förresten så är det en störd kille vid namn Simon,85a från märsta som smsar och ringer mig konstant, han är riktigt äcklig och jag vill slå honom. Jerez tycker jag ska fråga honom om han känner till Aplay.. jag blir så förvirrad. Blää.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se