Alla inlägg under oktober 2008

Av Rosanna - 1 oktober 2008 19:28

naglarna kan fara åt helvete, har smörjt in mig i bus och ser på tv. Helvetes helvete helvete!!

ANNONS
Av Rosanna - 1 oktober 2008 14:24

Regnet fullständigt öser ner! Jag väljer att lägga mig i sängen och läsa ett par cosmo istället.. ciao!

ANNONS
Av Rosanna - 1 oktober 2008 13:45

Kom på mig själv med att ta på mig mjukisbyxorna till skolan i morse. Aj aj aj! Men skönt var det, passande att de valde att slänga ner en massa regn över sthlm idag med. Kilade hemåt efter en riktigt tråkig historia b lektion och på busshållsplatsen stod den söte kille från i morse! Anyway, gick av i regnet och promenerade hemåt i regnet med mjukisarna på höfterna och skinnjackan som skydd. Kunde inte låta bli att le iallafall. För han han han finns i tanken då och då.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se