Alla inlägg under oktober 2008

Av Rosanna - 5 oktober 2008 18:24

Sitter här i soffan med en mysig kofta på mig och brasan som sällskap som precis blivit tänd. Lyssnar på bra musik och gnuggar mig i ögonen. Dödstrött redan halv sju på söndagskvällen.. det är väl så det ska vara?


Fått i mig en massa mat idag, alldeles för mycket egentligen. Dagen började då jag och storasyter Anniina satte oss i bilen till Solna för att först äta lite thaimat och så. Åkte vidare till hotellet där hon jobbar för att äta en massa chokladkaka, jordgubbar och dricka te. Här skulle vi då ha satt oss i en lokal och lyssnat på en föreläsning och sedan medverkat i en let's dance kurs.. Men nej vi hämtade faktiskt bara ut goodiebagsen och drog sedan iväg med bilen till Kista. Handlade lite småsaker så som en ny brun utan sol, sminkborttagningsmedel osv innan vi drog hemåt igen. Goodibagsen innehöll dock inget anmärkningsbart, synd var ju det. Men en ny vattenflaska från Casall, dryck och smått att äta och en avslappningscd var iallafall något som fick följa med hem.


Har legat i sängen och pluggat inför mitt Historia B prov jag har i morgon ett bra tag nu, fått i mig middag och snart kommer väl suget efter kaffe att ta död på mig... Har dock fortfarande lite dåligt samvete för att jag väckte en fotbollspelande pojke tidigt imorse med ett sms, förlåt! :)

ANNONS
Av Rosanna - 5 oktober 2008 09:14

Har fått i min frukost, ska hoppa in i duschen och sedan åka iväg för att träffa systern. Äta lunch, gå på föreläsning och kurs!

ANNONS
Av Rosanna - 4 oktober 2008 21:21

Vart har Björne tagit vägen ;O?

Av Rosanna - 4 oktober 2008 11:43

Av Rosanna - 4 oktober 2008 08:51

Godmorgon snutta!

Pigg som vanligt är man då efter en hel del händelser igår kväll. Hamnade på en indisk restaurang med Vicktoria, åt grymt god mat och drack gott. Hon lämnade mig vid stationen så att jag kunde sätta mig på tåget mot Til med Cissi. Under tågresan dit tod vi och pratade om hur otroligt pinsamma väsbybor kan vara då och då runt halv elva tiden en fredagskväll.. Christopher mötte oss iallafall i regnet när vi gick av bussen och sedan gick vi in hos honom där de satt lite folk i köket och umgicks. Ett par timmar och mycket konstiga samtalsämnen begav vi tappra väsbybor hemåt igen. Christopher gick med oss till busshållsplatsen och fick höra en hel del gnäll om hur kallt det var att stå där ;p

På väg hemåt i väsby så sitter det en otroligt full man på bussen, han har ett getskägg som han flätat och sitter och tar kort på sig själv med mobilen, försöker skriva något men misslyckas ett x antal gånger. Cissi gick av innan mig, så själv satt man med världens fullisgäng. Christopher gjorde mig dock sällskap i telefonen så jag slapp gå hem i mörkret. Folket hemma hos honom drog ju relativt tidigt, så en lugn fredagskväll är vad det blev! :)


Nu ska jag snart få i mig frukost och sedan runt tolv tiden ska jag sätta mig på bussen in till stan. Ska träffa katja och fira kanelbullensdag, fika och bara prata lite. Senare ikväll kommer kanske Cissi förbi och ser på film, ska upp tidigt imorgon och dra på Sturebadet Hagas kick off med storasystern, har nämligen fått en tidig födelsedagspresent!

Av Rosanna - 3 oktober 2008 17:57

Nu blir det fin fint ikväll vet ni!

Middag med Vicktora, ska käka indiskt någonstans i närheten, sedan träffar jag Cissi och åker förmodligen till Til (? ) för att träffa Christopher och typ dega ett par människor med film, snack eller skit.

Av Rosanna - 2 oktober 2008 18:55

sätter mig i bastun och myser nu!

Av Rosanna - 1 oktober 2008 19:56

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se