Alla inlägg under oktober 2008

ANNONS
Av Rosanna - 9 oktober 2008 19:03

Jag skulle inte tacka nej till denna tshirt , denna söta klänning att ha nästa sommar eller denna jätte coola jacka!


Dock har det gått bara 9 dagar av oktober.. och jag har gjort av med alldeles för mycket pengar! Tur som jag har ibland, så åker mamma och storasyster till New York om ett par dagar.. kommer hem dagen då jag fyller år.. Mums!

ANNONS
Av Rosanna - 9 oktober 2008 18:02

Åh vad seg i kroppen jag blev efter allt städande! Började med badrummet, sen köket och till slut vardagsrummet, så ge mig lite pussar och kramar nu! Övervåningen får bli imorgon.. eller något. Fixade iallafall ihop en tidig middag för att lillasystern kom hem till ett tomt hus ( mammas och pappas ) och var ashungrig efter skolan. Svepte i mig en kopp kaffe med skummad mjölk på och nu sitter jag här. Ska fixa lite kläder och skriva på min engelska text nu hade jag tänkt mig.. Yeah right.

H&M

Av Rosanna - 9 oktober 2008 14:27

Efter fotot åt jag lunch med Mona, satt och snackade om allt mellan himel och jord. Grymt hur man kan komma på så många olika ämnen som man måste få med i ett samtal.. Senare gjorde även Jerez ( också känd som kakan ) oss sällskap. Efter lunchen åkte jag iväg till sollentuna centrum med tvillingen, haffade två söta tröjor inne på H&M och lite mat innan vi begav oss hemåt.

Har fått i min min kopp med kaffe, nu sitter jag här i soffan och funderar på lite saker och ting. Tvillingen drog iväg till jobbet och jag ska försöka hitta min bruna väska från Seppälä som verkar ha hamnat på vilovägar...

Av Rosanna - 9 oktober 2008 09:19

Får väl passa på att skriva lite nu innan bussen går då jag är fullt påklädd och färdigsminkad!


Hade en kort dag i skolan igår, två timmar italienska steg två och en timme matte b samt en timme historia b. Fick ett samtal från Lisa som undrade ifall jag hade lust att luncha med henne, så då åt jag för första gången lunch på skolan en onsdag. Jag slutar nämligen innan lunch på onsdagar, men man kunde ju inte säga nej till Lisa! Skulle vänta på tvillingen som slutade en timme efter mig, så då kunde jag ju lika gärna stanna kvar. Tvillingen min övningskörde hem, vilket gick betydligt mycket bättre än vad vi alla trott tror jag.

Drog iväg för att hämta Christopher som slutade kolan lite senare än vad jag gjorde... drog hem, snackade, åt middag och såg på film. Runt halv tio tiden drog hem hem mot sig och jag drog iväg till drömmarnas land.


Sen att jag ägnade helt Två inlägg till att skriva att jag var ( och fortfarande är ) otroligt besviken och förbannad på en människa är ju helmärkligt, eller hur?! Hur kunde jag göra det? Jag är förvånad över mig själv.. verkligen.. Nej, men jag skrev om denne människa pga att han har lite av en skyldighet till att vara en förebild, därav min besvikenhet. Inte ett ord till om det, jag tröttnar.


Idag är det iallafall så att vi är lediga, men har foto klockan elva som vi är ett få antal tjejer som ska på. Blir n og skoj att bara dra in, träffa dem och sedan åka hem igen. Ska dock förbi affären och köpa med mig lite mat..


Av Rosanna - 7 oktober 2008 18:58

Som jag skrev tidigare så är jag otroligt besviken och förbannad på en människa, och även om det är flera timmar sedan det hela hände så är jag faktiskt fortfarande det.


Men i övrigt har dagen varit riktigt bra! Har gått runt med ett leende både på läpparna och i kroppen tack vare en massa olika faktorer.  Dagen började dock med en två timmarsektion i engelska b där jag var nära på att hoppa ner från stolen och ställa mig och skrika på mina två manliga "bordskamrater" som beter sig som om de vore tre år istället för att gå i trean..


Har provat lite kläder sen jag åt middag för någon timme sen. Hittade en mysig outfit jag ska bära imorgon,förhoppningsvis med de vita skorna jag kanske får låna från tvillingen. Imorgon har jag bara tre lektioner, italienska, matte och historia, därefter ska jag förmodligen möta upp Christopher när han slutat. Återstår att se om vi ses dock, men men.


Nu ska jag sätta mig och se på tv ett tag innan jag ska försöka få tag på en sötnos som tydligen inte har lust att svara i telefon så ofta..

Av Rosanna - 7 oktober 2008 17:50

Är så otroligt besviken och sur på en människa som ska föreställa vuxen och som en slags förebild för oss elever på skolan. Skärpning som gäller för hans del just nu!


Ska fixa middagen nu och sedan man kanske skriver en rad till eller två. Puss

Av Rosanna - 6 oktober 2008 19:41

Tråkigt nog så har det inte hänt något speciellt idag.. Om man bortser från Hugo Boss reklamen jag sitter och dreglar åt just nu.. Gaah!!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se