Alla inlägg under oktober 2008

Av Rosanna - 12 oktober 2008 19:31

jerez säger:

du är som den där apparaten dom har i men in black

jerez säger:

som gör så man glömmer saker

jerez säger:

som ser ut som en dildo

jerez säger:

Rosanna - Like these autumn leaves I don't have nothing to hold. säger:

haha, whaat ? HAHA JAG ÄR EN DILDO!

ANNONS
Av Rosanna - 12 oktober 2008 17:28

Ligger i soffan med datorn brevid, fryser under täcket och magen värker. Tar mig nog upp härifrån för att få i mig middag alldeles snart... Snart så.

ANNONS
Av Rosanna - 12 oktober 2008 16:44

ROSANNA

Ros, rosa, ro, sa, anna, ann, sanna,osa, sann

Av Rosanna - 12 oktober 2008 14:38

Men

Av Rosanna - 12 oktober 2008 09:21

Efter mycket om och men stannade jag iallafall hemma igår, bäddade bäddsoffan framför tvn och somnade till en härligt film. Långtråkigt kan man ju tycka, men var så förbannat irriterad på största delen av den manliga parten i min umgängeskrets. Så bästa var det nog att stanna hemma och somna, sova ut och vakna riktigt pigg idag! (M.H upplevde nog en härlig kväll ute på stan då han plötsligt fått för sig att sluta vara tråkig... får se hur det går vännen.)


Har hunnit få i min frukost också och ska fixa lite småsaker här hemma. Eventuellt träffar jag Amanda senare för en fika, dock har hon inte hört av sig när hon slutar så jag har ingen aning om när..

Av Rosanna - 11 oktober 2008 14:26

Tro fan inte att jag flyttat från sängen, för här ligger jag kvar, dock med lite mer mat i magen och ett par koppar kaffe till.


Av Rosanna - 11 oktober 2008 13:01

Vaknade upp ett par timmar sen och fick i mig ljuvligt mycket frukost. Återvände dock ner i sängen med en kopp kaffe och datorn på magen min, satte mig och snackade med de fåtal människor som var inne på msn vid den tiden och segade. Tog mig en skön dusch efter timmar av njutning i sängen, smörjde in mig och klädde på mig igen Tog ett par andetag av den firska luften ute ett tag innan jag återvände till sängen igen. Ska snart fixa lite lunch och sådan innan vi börjar planera kvällen med Lollo.


Hittade denna bild på min facebook nyss och fy sjutton vad jag saknar England! Brunbrända och glada  var vi och helt underbart hade vi det där borta! Isabell visar dock en blyg sida av sig på bilden.. någon som inte stämmer in på verkligheten! ;)

Av Rosanna - 10 oktober 2008 21:36

Så många känslor som rusar runt i min kropp just idag, tror nog att jag håller på att blir galen! Så himla mycket att tänka på nu, hur ska man göra med olika människor, skolan och jobb? Allting kommer på en och samma gång, och det gör mig tokig.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se