Alla inlägg under oktober 2008

Av Rosanna - 16 oktober 2008 18:52

Efter lite god middag så ser min mage ut som på en gravid kvinna, sitter i soffan med en mysig filt runt kroppen, tofflor och de grymt sköna underklädesettet jag köpte igår. Ser verkligen inte fram emot helgen eftersom jag ska jobba då, kroppen kommer kännas blytung och jag kommer se ut som en varndrande pinne på måndag.

ANNONS
Av Rosanna - 16 oktober 2008 16:46

Jag saknar saknar saknar..


Är inne hos mamma och pappa och sitter här vid datorn för ovanlighetenskull. Är så otroligt trött i kroppen, det värker i varenda del av mig! Både av saknad och andra skäl tror jag..


Kom hem en stund sen från skolan, har fått i mig mackor och kaffe som vanligt ska in i magen efter en skoldag! Läste dock i aftonbladet att kvinnor som dricker fler än 4 koppar kaffe om dagen löper större risk för bröstcancer? Hmm... På tal om bröstcancer, satt med Marcus och Victor  på väg hem från skolan och jag frågade killarna ifall inte de skulle ha ett "rosa bandet" på sig. Marcus svarade utan att tveka att han hade ett gammal där hemma någonstans. Medan Victor blev motstridig och sa att det borde finnas ett mer maskulint band.. ett i t.ex färgen blå. Saken är väl den att det blåa bandet står för prostatacancer frågade vi oss.. Så hur blir det Victor? Rosa eller blått?


Och mer depprimerad blev jag av att jag fick ett brev, inte vilket brev som helst.  Ett brev från något företag som ville informera om livmoderhalscancervacinet som finns lite här och där att få tag på..  


Nu ska jag sätta igång med maten och sen kanske ringa Jocke om han råkar få för sig att svara.


Ciao bello/bella!

ANNONS
Av Rosanna - 16 oktober 2008 07:29

Två koppar kaffe och en macka senare sitter jag påklädd och försöker hitta bra info till mitt projekt i historia b. Mamma och storasyster åker om någon timme till New York och jag ska stanna kvar i kalla, regniga sverige.

Pratade med sveriges förmodligen sötaste person i telefon igår, gud vet vad jag tänker om denne människa..

Ska få luncha med Hilda idag - hon gör mig perfekt!

Av Rosanna - 15 oktober 2008 16:32

En stunds shopping i Väsby centrum gjorde susen för mig känner jag. Fick med mig bland annat ett gulligt set med en bh och trosa i brunt med små blommor på kanten, två läckra tshirts, ena är lite mer vaniljvit med en ros på och den andre är vit med ett blått tryck på, perfekt att ha till leggins då den är lite längre.

Av Rosanna - 14 oktober 2008 19:37

Hemma från skolan,lägger mig i sängen och läser nya Glamour.. puss

Av Rosanna - 13 oktober 2008 16:36

Ska egentligen sitta och analysera en text till textsamtalet imorgon.. men jag orkar inte. Usch, känns som om hela jag är ovanligt seg, sliten och förstörd. Han var ovanligt söt idag faktiskt.. önskar jag kunde förstå vad som händer i huvudet på mig, men nej.


Förresten så fungerar inte min söta lilla mobil, eller jag kan iallafall inte skicka sms - den är alltså värdelös isf, så att ni vet bara...:)Så ja, i med en kopp kaffe och sätt igång att analysera Rosanna!!!Av Rosanna - 12 oktober 2008 20:04

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se