Alla inlägg under oktober 2008

Av Rosanna - 21 oktober 2008 19:57

Förutom provskrivande idag har jag hunnit med att bli riktigt riktigt chokad.. Livet slutar aldrig att förvåna en. Verkligen inte..

    Har fått en bok att läsa på ett par veckor, 600 sidor i dagboksform... säg det högt för dig själv - 600 SIDOR I DAGBOKSFORM. Låter det vettigt? Njaa.. inte riktigt. Men jag ger boken en chans, precis som den ger mig.

    På fredag är det födelsedag för mig och tvillingen, firar nog bara med familjen och så. Mamma och storasystern kommer hem från New york då också, så det blir att umgås med dem. Skönt att ta det lugnt också! På lördag blir det nog det däremot.. inflyttningsfest hos söta Lihn och hennes pojkvän i märsta. Fått i uppdrag att dra med mig lite tjejer och självklart ska partyhatten på!

ANNONS
Av Rosanna - 21 oktober 2008 07:30

Håller ni tummarna för mig idag? Tredje provet av fem ska skrivas idag! Skrev två igår, ett idag, ett på torsdag och ett sista på fredag - som också är min födelsedag. Wihoo!

ANNONS
Av Rosanna - 20 oktober 2008 18:03

Är så otroligt trött i kroppen just nu! Håller på och somnar sittandes... aj aj aj. Vad passar då inte bättre än att se på film? Ska se tokig i dig och dricka kaffe, ciao babe!

Av Rosanna - 19 oktober 2008 19:46

Det är så grymt skönt att sätta sig på tåget tidigt på morgonen och lyssna på bandit som spelas högt i mobilen. Inte bry sig om människorna som går av eller på, utan bara sitta där och vänta till tåget rullar in på centralen.

    Väl på jobbet var det väl lika stressigt som vanligt, hade runt 350 brunch gäster i helgen, så en hel del gäster var det alltså. Plus alla dessa frukostgäster...

   Kommentaren "Du kan använda dina jävla kattögon tillvad som helst Rosanna" från Micke gjorde mig lite halvt som halvt irriterad under dagen men men..

   Nej, snart börjar hål i väggen och efter det lär jag nog somna här i soffan med matteboken på magen. Stort matte b prov imorgon, två timmar - första lektionen. Wihoo.

Av Rosanna - 18 oktober 2008 18:53

Man skulle kunna dra i mina ben och jag skulle inte känna något. Har sprungit runt på jobbet så mycket idag att jag inte har någon känsel kavr i mina små fossingar.

Är så otroligt trött så jag skulle inte bli förvånad om jag somnar mitt i skrivandet. Ska dock försöka ta mig upp till sängen innan jag gör det.. Jobbarkläderna ligger framme här,så det är väl bara att hoppa i dem imorgon när jag vaknar. Jobbar 08.30 - 16.30 imorgon, så någonlunda trött kommer jag nog vara på måndag.

Nej, nu håller jag på och somnar här.. tagit mig hela 40 minuter att skriva skiten.. sov sött!

Av Rosanna - 17 oktober 2008 19:07

Jag tycker det du gör är fel, du kommer att göra dig själv illa om du fortsätter. Men som de säger.. nöden har ingen lag antar jag?Spenderade lite tid i bastun för mig själv, ägnade tankarna en tid och lät kroppen få vila lite. Har varit en lång dag med alldeles för många känslor och tankar på en och samma gång. Känns verkligen som om en del av mig stannat hemma i sängen och fortsatt sovandet medan jag sitter där i klassrummet och försöker hänga med.

     Har iallafall fått i mig lite middag och som sagt fått änga lite tid åt tankarna. Håller på och fixar och trixar med morgondagens väska som ska innehålla jeans, tröjor, bok, smink och allt sådant som man behöver på väg till jobbet och hem därifrån! Fick ett sms från chefen min igår kväll där hon undrade ifall jag ville komma in en timme senare.. slutar dock 16.30 iallafall så. Ska ändå klä på mig lite mer än det jag har för tillfället och gå in till pappa och se på idol tillsammans med honom. Sedan är det rakt ner i säng! Börjar 09.00 imorgon!

Av Rosanna - 17 oktober 2008 10:36

Sitter på litterär gestaltnings lektion i skolan nu med underbara söta Cecilia brevid mig. Fick skjutts av pappa in till skolan gentemot att jag skrev en "kom ihåg"lapp åt honom :)


Har sådan jävla värk i magen, är hungig och seg i hela kroppen. Att jag går till fyra idag gör väl inte saken bättre heller..

Av Rosanna - 16 oktober 2008 18:55

Och jag ljuger för turkar ( de är verkligen turkar eftersom de kommer från turkiet ) som addar mig på facebook. Om jag har pojkvän t.ex

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se