Direktlänk till inlägg 31 oktober 2008

Present

Av Rosanna - 31 oktober 2008 16:43


Tagit det väldigt lungt idag skulle jag vilja säga - men det stämmer inte alls! Vaknade upp och åkte iväg till Ikea för att leka runt lite och komma hem med en hel del saker därifrån - bland annat något så oväntat som en mask som jag tänkt ha på "maskeraden" nästa helg! Sedan åkte jag till centrum och spenderade en hel del pengar på kläder och liknande. Fick en söt goodiebag från vero moda också! Träffade Cissi och Hilda, fick denna underbara present från Hilda. Är den inte fantastisk så säg!? Dock fattas det väl några, och några är väl inte helt 100. Men Just nu vill jag bara ha ögonen för honom.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se