Direktlänk till inlägg 28 oktober 2008

Kanelbullar

Av Rosanna - 28 oktober 2008 13:57

Vad har jag gjort hela dagen då? Joo vaknade upp me ett ryck och såg att det låg frost ute i trädgården, upptäckte höstens första is och den verkliga kylan. Satte mig och åt frukost med min lilla familj, proppade magen fylld med fyra mackor innan jag klämde in både pappa och mig själv i bilen. Övningskörde till coop och handlade mat för att sen åka hem och sätta igång med att baka. Kanelbullar. Jag bakade kanelbullar, och innan första plåten var klar hade jag hunnit samla på mig en hink med dregel. Hemmagjorde kanelbullar med ett stort glas mjölk, raggsockor på fossningarna och en skön halsduk. Kan det bli mer fantastiskt än det?!

Ska iväg på bio med mamma ikväll, ska se patrik 1.5, det är också rätt så fantastiskt det.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se