Direktlänk till inlägg 18 oktober 2008

Like these autumn leaves I don't have nothing to hold.

Av Rosanna - 18 oktober 2008 18:53

Man skulle kunna dra i mina ben och jag skulle inte känna något. Har sprungit runt på jobbet så mycket idag att jag inte har någon känsel kavr i mina små fossingar.

Är så otroligt trött så jag skulle inte bli förvånad om jag somnar mitt i skrivandet. Ska dock försöka ta mig upp till sängen innan jag gör det.. Jobbarkläderna ligger framme här,så det är väl bara att hoppa i dem imorgon när jag vaknar. Jobbar 08.30 - 16.30 imorgon, så någonlunda trött kommer jag nog vara på måndag.

Nej, nu håller jag på och somnar här.. tagit mig hela 40 minuter att skriva skiten.. sov sött!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se