Direktlänk till inlägg 17 oktober 2008

Basta

Av Rosanna - 17 oktober 2008 19:07

Jag tycker det du gör är fel, du kommer att göra dig själv illa om du fortsätter. Men som de säger.. nöden har ingen lag antar jag?Spenderade lite tid i bastun för mig själv, ägnade tankarna en tid och lät kroppen få vila lite. Har varit en lång dag med alldeles för många känslor och tankar på en och samma gång. Känns verkligen som om en del av mig stannat hemma i sängen och fortsatt sovandet medan jag sitter där i klassrummet och försöker hänga med.

     Har iallafall fått i mig lite middag och som sagt fått änga lite tid åt tankarna. Håller på och fixar och trixar med morgondagens väska som ska innehålla jeans, tröjor, bok, smink och allt sådant som man behöver på väg till jobbet och hem därifrån! Fick ett sms från chefen min igår kväll där hon undrade ifall jag ville komma in en timme senare.. slutar dock 16.30 iallafall så. Ska ändå klä på mig lite mer än det jag har för tillfället och gå in till pappa och se på idol tillsammans med honom. Sedan är det rakt ner i säng! Börjar 09.00 imorgon!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se