Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

Men

Av Rosanna - 12 oktober 2008 09:21

Efter mycket om och men stannade jag iallafall hemma igår, bäddade bäddsoffan framför tvn och somnade till en härligt film. Långtråkigt kan man ju tycka, men var så förbannat irriterad på största delen av den manliga parten i min umgängeskrets. Så bästa var det nog att stanna hemma och somna, sova ut och vakna riktigt pigg idag! (M.H upplevde nog en härlig kväll ute på stan då han plötsligt fått för sig att sluta vara tråkig... får se hur det går vännen.)


Har hunnit få i min frukost också och ska fixa lite småsaker här hemma. Eventuellt träffar jag Amanda senare för en fika, dock har hon inte hört av sig när hon slutar så jag har ingen aning om när..

 
ANNONS
 
Ingen bild

maja

12 oktober 2008 10:34

hehe japp den hette jue det men de var bara en tillfällig text har inte kommit på något bra att skriva än :)okej vad bra allt är bra med mig med..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se