Direktlänk till inlägg 11 oktober 2008

Lördag

Av Rosanna - 11 oktober 2008 13:01

Vaknade upp ett par timmar sen och fick i mig ljuvligt mycket frukost. Återvände dock ner i sängen med en kopp kaffe och datorn på magen min, satte mig och snackade med de fåtal människor som var inne på msn vid den tiden och segade. Tog mig en skön dusch efter timmar av njutning i sängen, smörjde in mig och klädde på mig igen Tog ett par andetag av den firska luften ute ett tag innan jag återvände till sängen igen. Ska snart fixa lite lunch och sådan innan vi börjar planera kvällen med Lollo.


Hittade denna bild på min facebook nyss och fy sjutton vad jag saknar England! Brunbrända och glada  var vi och helt underbart hade vi det där borta! Isabell visar dock en blyg sida av sig på bilden.. någon som inte stämmer in på verkligheten! ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se