Alla inlägg under september 2008

ANNONS
Av Rosanna - 5 september 2008 18:54

Jaha, då sitter jag här hos min storasyster som är borta i Malmö och vaktar hennes lilla katt. Ska fixa mig lite middag nu och fortsätta mysandet iklädd mjukisbyxor och tshirt, puss!

ANNONS
Av Rosanna - 4 september 2008 20:07

Långt bak i tiden betalade bönder och annat folk sina skulder i råvaror och arbete. De som tog "betalt" var kyrkan, dvs prästen. Efter ett tag, fick prästen självklart överflöd utav mjölk,kött etc. Men vad gjorde prästen egentligen med mjölken?


Godkväll gott folk.


/Elisa Stobin

Av Rosanna - 4 september 2008 08:52

Idag är en bra dag mina vänner.

Av Rosanna - 3 september 2008 18:36

Pallrade iväg mig själv till skolan så att jag satt vid Emma 08.20 på en italienskalektion där vi gick igenom det som komma skall på provet om mindre än två veckor. Att efter ett tvåtimmars pass i italienska orka med både en mattelektion och historialektion skulle kunna ses som något omöjligt - men jag är superkvinna. Att den där Eddie stod utanför historiaklassrummet och var villig att stå och kramas med mig ett tag var ju bara ett stort plus för verkligheten. För vilken normal människa skulle klara av att läsa historia b under en normals människas lunchtid?!


Fick till ett snabbt och kort möte med min studievägledare som förstod mitt lilla problem och skrev ihop ett par papper som mamma nu fått skriva under, imorgon ska dem in och tidigast på måndag får jag veta om de beslutat att jag får hoppa av en viss kurs pga att jag redan nu läser ett utökat progam.


Kom hem och fick för mig att städa undan alla jävla klädesplagg som legat här på sofforna ( för tillfället har vi två.. ) städat, fixat och donat, så nu ser det ut som en normal villa för två normala tonåringar igen! Storasystern kom förbi med nyckeln till hennes lägenhet idag också, ska nämligen bo där under helgen då hennes katt Oscar behöver tas hand om när de åker till Malmö.

Av Rosanna - 2 september 2008 16:37

Att vara sjuk innebär att man fritt får leta efter nytt ögongodis att vila ögonen på när man inte har tillfället att vila dem på ögongodiset i skolan.

Att vara sjuk innebär också att man får lov att drömma om denne heta karl.

Dessutom är det något speciellt med killar som ser ut att precis ha klivit upp ur sängen och fått på sig tshirten över tröjan. Det är något speciellt med Sean Faris. Hade jag varit 12 hade jag skrivit ut en en hög med svartvita bilder på honom och fäst dem i taket över min säng så som jag gjorde förr. Men nu är jag inte 12 längre, utan fäster bilderna i huvudet och njuter.

Av Rosanna - 2 september 2008 16:24

Tvillingar för flera år sedan..

Av Rosanna - 2 september 2008 15:46

Vaknade upp och kände hur hela världen snurrade - dock inte pga något intag av olovliga preparat - utan förmodligen pga syrebrist i hela mig. Täppt näsa och halsont verkar tydligen inte vara den bästa kombinationen när det gäller att få luft under sömnen. Att sedan sätta sig och sjukanmäla sig vid datorn halv sju på morgonen verkar vara en annan sak som inte riktigt går så bra, men jag lyckades och lyckades även återgå till sömnen i ett par timmar innan jag kände hungern ta över alla känslor. Åkte iväg med pappa för att snabbhandla, vilket ledde till att vi åkte runt i tre olika affärer innan vi hittade all mat vi skulle ha. Lite gruka och saft där, krossade linfrön där och korv här senare satt jag runt middagsbordet ( kan man kalla det för middagsbord när man äter frukost/lunch? ) och njöt av att få i mig en korv. Somnade kort därefter i min mjuka underbara säng. Vaknade av ett enormt kaffesug och så blev det, hälla kaffe i en gigantisk mugg och svälja det varma och goda kaffet gjorde mig pigg. Här sitter jag och lyssnar på när Kakan berättar om sitt liv medan jag skriver ned mitt egna.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se