Alla inlägg under september 2008

Av Rosanna - 10 september 2008 19:47

Sitter i soffan med middagen i knät, snart börjar idol och jag mumsar som vanligt i mig mat. Eller mat och mat, men två knäckemackor med kalkon och keso på samt låglaktos filmjölk med hallonsylt - så jävla gott! Nu börjar idol här, ciao!

ANNONS
Av Rosanna - 9 september 2008 20:27

Tisdagskväll är filmkväll säger de på sexan när jag slår på min uråldriga tv. Lyssnar vidare ett tag och förstår sedan att tisdagskväll också är siameskväll då de ska visa en film som heter Fäst vid dig klockan nio. Hilda och P, slå på tvn om ett tag nu!!

ANNONS
Av Rosanna - 8 september 2008 21:00

Har en alldeles unik och härlig liten vän långt nere i Sverige, närmare bestämt Halmstad. Hon brukar åka upp hit lite då och då när lusten faller in - givetvis är lusten inte inriktad mot mig, men det är en annan historia.
Grejen med denna numer långhåriga,storbröstade och ensamboende kvinna är att hon är en av dem få som gick med på att ingå i en pakt med mig. För att vara ärlig är det bara hon och jag som är med i denna lilla pakt, men det är också en historia i sig. Pakten - som egentligen kanske borde kallas för klubb - är en sådan klubb som vi kan vända oss till när vi möter motgångar i livet. Vilket visar sig vara väldigt ofta för just oss två. Kalla det för vad ni vill, men vi kallar det för en liten gnutta otur. Nunnor med förmåner har vi kallat oss ett bra tag - kanske är det fel att kallas oss just för nunnor - då vi verkar synda både här och där väldigt ofta. Men detta är ett sätt att komma bort från vardagen, vi skyller alla problem på att vi är just nunnor med förmånder. Vi ska inte binda oss, men får ha vårat roliga. Ett tag framöver iallafall.

Av Rosanna - 8 september 2008 20:10

Av Rosanna - 7 september 2008 12:41


Spenderar min söndag genom att sätta mig vid matbordet, dricka varm choklad och lösa mattetal iklädd jeans och vit tshirt :)

Av Rosanna - 7 september 2008 11:52

Vaknade upp av att Krille satt och tyckte det skulle vara kul att informera mig om att han skulle till kyrkan. Snubben skickar ett sms halv tio på morgonen - om kyrka!? Inte acceptabelt!

Nu ska jag börja leva livet iallafall, skit åt alla jävlar som inte har en hjärna, nej krille, jag menar inte dig, men skit på alla jävla idioter som finns överallt. Nu lever jag. Sätter mig och läser lite ur den omtalade jävla engelskaboken som ska vara utläst om en vecka,dricker kaffe, löser några idiotiska mattetal och surar över att kattskrället tuggade sönder min mobil-laddare. Och grattar Jocke på födelsedagen med :)

Av Rosanna - 6 september 2008 18:14

Somnade visst till i soffan när jag kom hem ett par timmar sedan efter att ha varit ute och handlat lite mat. Åkte till täby tidigare idag med far och lillasystern min, fick skjutts ner till affären och hit igen, skönt i och med att det regnade så förbaskat mycket! Vilket det i och för sig gör fortfarande.. Hungerskänslorna börjar bubbla i mig nu, måste få i mig mat!! Pasta med pesto blir det med ett stort glas päroncider till.

Av Rosanna - 6 september 2008 09:55

Vaknade upp ett tag sen och märkte att Oskar, katten alltså, låg brevid mig med huvudet på min mage och sov han med. Steg upp och gjorde mig en kopp kaffe, kokade ett ägg och åt en macka i sällskap av tvn. Nu är jag påklädd och färdig sminkad, ska säga hejdå till kisse och gå hem till mamma och pappa för att åka iväg till täby med far och lillasyster. Puss!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se