Alla inlägg under september 2008

Av Rosanna - 17 september 2008 09:49

Då var ett av två prov skrivet för idag, snart väntar matte b prov och en redovisning i historia b innan jag åker iväg till Solna för att charma in mig på ett jobb jag sökt i centrumet. Därefter ska jag träffa mamma min inne i stan då vi ska gå på en matfestival de har här. Ostar, korvar, marmelader osv.. Jag kommer bli tjock!

ANNONS
Av Rosanna - 16 september 2008 19:55

Det där med att bära vinterjacka nu när temperaturen sjunkit till 10- 12 grader,är inte det bara idiotiskt? För vad tusan värmer sen när de är -5 grader egentligen?


Imorgon har jag två prov, ett i italienska steg 2 och ett i matte b, en redovisning om Marshallplanen i historia b och ett liv att leva. Lycka till Rosanna. Jävla mycket lycka till.

ANNONS
Av Rosanna - 14 september 2008 11:42

Hur mycket gör vissa tjejer för att få den där lilla killen på kroken egentligen? Vad är de egentligen beredda att offra för lite kul då och då?..

Av Rosanna - 13 september 2008 19:13

Var i stan med storasystern under dagen där vi gick runt i affärer och kollade. Var inne på bolagret och fick en massa ideér om hur vi ska fixa till vårt boende! Köpte med mig en svart söt tjockstickad tröjklänning också. Åkte hem och här väntade tacoslagning åt hela familjen medan tvillingen gjorde kladdkakan. Ska mumsa på den och chips ikväll, och dricka läsk till det, mums :) 

Av Rosanna - 12 september 2008 21:34

Sitter i soffan med ett supermjukt hallonrött björnborg linne på mig, samt vita bomulls trosor från Victoria's secret, håret i två flätor och en satc-skiva i dvdspelaren. Allt mitt fredagsgodis är nästan uppätet, lämnade kvar ett tiotal chokladjordnötter till tvillingen som hon ska få mumsa på när hon kommer hem från jobbet! :)

Av Rosanna - 12 september 2008 19:31

Ligger i soffan med datorn på magen, musik på högsta volym, godispåsen brevid och ett tiotal tända ljus i hela lilla villan. Klickar runt på olika sidor, funderar på att messa kakan och gratta honom för att han lyckats få jobb till slut. Sjunger med i låtarna och är otroligt sugen på kaffe och sällskap.

Av Rosanna - 11 september 2008 19:44

Kom hem ett tag sen, har varit ute och ätit middag med mamma och lillasystern. Åt på en ny jättemysig kolgrill här i lilla fjantväsby där ägaren satt ned med oss och pratade en hel del ett bra tag. Mysigt när ägarna tar sig tid och pratar med kunderna/gästerna! Mätta och nöjda begav vi oss till närmaste affär för att köpa med oss lite smågodis som mamma var så sugen på. Haft en riktigt mysig kväll med mor min, tack hjärtat!

Nu ska jag plugga lite italienska och snart börjar Idol också, ciao!

M.H

Av Rosanna - 10 september 2008 20:32

Jag vet nu vem M.H är, wihoo!!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se