Alla inlägg under september 2008

Av Rosanna - 22 september 2008 16:36

Lördag : jobbade 9 till 15 för att efter det dra ut på lite shopping och en sen lunch med Simon, kakan närmare bestämt. Drog hemåt mot storesysterns place och fick i mig mat, duschade osv. Sedan begav vi oss mot sigtuna för att dyka upp hos någon där det inte riktigt slutade med vad vi tänkt oss. Simon och jag skildes åt i märsta då jag och Lihn valde att fortsätta hos Ae.


Söndag: Baaaaaaaaaajs vad dåligt man kan må. David kom förbi under kvällen och vi såg never back down tror jag att den heter. Heta Sean Faris var med iaf, och bara det var värt att de på filmen för.


Måndag: skola och grymt sliten, är dock ledig imorgon och på fredag, så veckan går snabbt.

ANNONS
Av Rosanna - 21 september 2008 09:53

Precis..

ANNONS
Av Rosanna - 21 september 2008 01:19

ingen vet en hemlig het nångon som jag tycker om david


Av Rosanna - 21 september 2008 01:18

det e röjj hos ae, bara att köra :D

puss

Av Rosanna - 19 september 2008 08:57

Av Rosanna - 18 september 2008 19:14

Jag är den där tjejen som tydligen vet vad hon vill ha. Jag vet vad jag vill ha, och ser ofta till att få det. Envis är jag också. Så tror ni då inte att jag får ett akutsug efter kille nr 4 , som bor i Malmö, är upptagen med lumpen och därmed är halvt off ute i skogen? Och envis som jag är kan jag inte sluta tänka på honom. Vad är det för fel på mig? Vad hände med akutsuget efter den som bor nära och är tillgänglig? Men kille nr 4 är stor, stark och tar väl hand om mig...
Av Rosanna - 18 september 2008 07:42

Alla känslor ska vara så jävla svåra hela tiden..

Av Rosanna - 17 september 2008 17:33

Kan ni förstå att de i Holland kombinerar mina två favoriter i livet - pesto och ost till pesto-ost ? Holland har grymma ost-traditioner :) Det var nog därför jag var tvungen att vinka hejdå till dig P , för att ta snabbaste bussen hem och äta ost. Får ta och ge tillbaka någon dag. :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se