Direktlänk till inlägg 30 september 2008

Date

Av Rosanna - 30 september 2008 11:10

Efter många timmars sömn i min härliga säng klev jag upp för att duscha. Upptäckte dock att det var svinkallt ute och klädvalet fick bli ett annat än tänkt. Började dagen med en kopp kaffe och mackor, och runt nio igen var jag otroligt hungrig. Mitt flirtande med hotel och restaurangaren som går min engelska b gick ju till att försöka få honom att snacka mig bort ur hungern. Efter två timmars engelska b har jag nu haft hål fram till 11.35, därefter bär det av till mentorstiden igen. Luncha - äta sig riktigt mätt på knäckebröd - ska jag göra med tjejerna innan de far iväg på lektion igen och jag har ett hål i mitt älskade schema ännu en gång.


Ska dock använda den tiden till att plugga inför historia b provet vi har på fredag. Fick i övrigt veta att provet skulle vara på fredagen igår.. Snacka om att kunna informare sina elever lite tidgare. Då vi har prov om Kalla kriget krävs det en hel del plugg för att klara det och därmed få ett bra betyg i det.. Efter hålet sätter jag mig på en litterär gestaltings lektion i två timmar och pratar bort den med Cecilia. Därefter, runt fyra har jag en två timmars lektion i finska a.. Har jag nämnt att jag älskar mitt schema just nu? Nej.. trodde väl inte det.


Fick veta igår att Kakan förmodligen också ska ansöka om att få åka med till Italien i vår. Han och jag där borta tillsammans.. hur fel kan det bli på en skala från ett till tio? :)


Lyckats få med Katja på kanelbulledate på lördag också! Ska bli mysigt och jag ser fram emot att få träffa henne igen, så länge sen!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Katja

30 september 2008 13:14

Det ser jag också fram emot :)

 
Jerez

Jerez

30 september 2008 23:42

Det kommer o smälla så jävla högt i Italien. VA FAN CULO RAGAZZI.

http://jerez.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se