Direktlänk till inlägg 28 september 2008

Söndag

Av Rosanna - 28 september 2008 10:30

Sitter med tandborsten i munnen, musik på högsta volym och påklädd! Ska iväg in till jobbet, jobbar 13 - 17.30, tänkte dock åka in lite tidigare och käka lunch på jobbet istället.. hehe. Jason Mraz var lite långtråkigt igår faktiskt, så Hilda var inte ledsen! Bratsen på pendeln var roande och sällskapet var fint. Jockes fylle samtal mitt i natten ångrar han nog idag också. Men jag ångrar ingenting, livet är alldeles för kort för det!! Mjaau

 
ANNONS
 
Hilda

Hilda

28 september 2008 18:08

Gud så skönt att höra! men jag är iaf en aning ledsen för att jag inte var där :/

http://hildalindbergs.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se