Direktlänk till inlägg 26 september 2008

Kakan

Av Rosanna - 26 september 2008 19:50

Efter härliga timmar i sängen vaknade jag upp av att Morton skickade sms åt mig. Satte mig och åt frukost och därefter var det duschen som gällde... Räknade matte och sådant innan jag snackade med Kakan om att ses i väsby centrum. Dit åkte jag och systern för att träffa honom, sen åkte vi hemåt för att systern ska lära ut lite gitarrspel åt kakan. Han har nu suttit och spelat gitarr i ett x antal timmar, går inte att få honom att sluta! :) Ätit middag har vi också hunnit, kyckling med broccoli och ris. Nu ska jag snart försöka få honom att åka med 32 bussen så jag snart kan sova , upp och jobba imorgon ju!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se