Direktlänk till inlägg 25 september 2008

Änglar, finns dem?

Av Rosanna - 25 september 2008 20:13

Vad hände med de där vingarna vi blev utlovade?

De där vita, mjuka runda linjerna.

Ta min hand och jag lovar att du ska få se himmelriket tillsammans med mig.

De där rosenröda små äppelkinderna

Det där mjuka lockarna i ditt hår, som skiftar i guld

De där små  röda läpparna, som smakar bättre än ord kan beskriva.

Var försvann all den underbara stöma vi blev utlovade? Dessa runda, vackra vingar som skulle prägla vår vardag.Rosanna 12 november 07

 
ANNONS
 
miss s.

miss s.

27 september 2008 09:26

mycket fin text keep it on!

http://www.missvanja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se