Direktlänk till inlägg 25 september 2008

Världens finaste

Av Rosanna - 25 september 2008 19:42

Satt i soffan med en kopp hett kaffe i handen när telefonen ringde och det visade sig vara Nette. Tjejen har flyttat bort till Eskilstuna för att studera lite grann. Hon ringde och sa att hon var ute på promenad för att rensa tankarna lite och ville prata eftersom det lätt blir ensamt där borta. Så jag satte mig ute på ballkongen för att prata med henne. Och rätt som det är står hon där, mitt framför mig. Sprang till henne och bara kramade om henne, skrek av lycka och fick tårar i ögonen. Hon är.. Den galnaste och finaste som finns helt enkelt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se