Direktlänk till inlägg 18 september 2008

När det inte blir som man vill..

Av Rosanna - 18 september 2008 19:14

Jag är den där tjejen som tydligen vet vad hon vill ha. Jag vet vad jag vill ha, och ser ofta till att få det. Envis är jag också. Så tror ni då inte att jag får ett akutsug efter kille nr 4 , som bor i Malmö, är upptagen med lumpen och därmed är halvt off ute i skogen? Och envis som jag är kan jag inte sluta tänka på honom. Vad är det för fel på mig? Vad hände med akutsuget efter den som bor nära och är tillgänglig? Men kille nr 4 är stor, stark och tar väl hand om mig...
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se